Ni måste läsa Helene Rådbergs Mammajournalerna. Jo, absolut. Mammajournalerna är en roman baserad på Helenes mammas journaler från psykiatrin, brev och hennes egna minnen. Den är rak, nära och innerlig. Det är en berättelse om en mamma som var sjuk, en dotter som tog hand om, som curlade och blundade. Det är en berättelse om sorg, överdoser och om klass. Det är en berättelse om uppväxt och identitet med ett väldigt poetiskt och sparsmakat språk.
Den är så bra. Heja och hurra, Helene Rådberg!

/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Boktips: Mammajournalerna

  1. Karin skriver:

    Tack för tips! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange