foto: Jenny Lilja

För en tid sedan så tillbringade jag en långhelg på Rimforsa Strand (oerhört vackert, trevligt och vänligt ställe) och skrivarkurs med Bob Hansson. Ett möte med Bob och hans kursupplägg igen (har ju gått kurs för honom och Tove Folkesson två somrar på Capellagården, Öland) men lika mycket ett möte med skrivarkamraterna. Några gamla och kära och några helt nya.

Det är en ynnest att kunna ha möjlighet att åka iväg så här. Att i fyra dagar få helt och hållet ägna sig åt sina egna ord, mina egna ord. En långhelg med skrivande, gemenskap, samtal, meditationer, promenader och fantastiska samtal. Samtal – viktiga och på riktigt. Gemenskap så oerhört enkel och bejakande.

Jag fick en hel del skrivet och fin och givande respons på min text.
Jag behöver fler sådana här helger, sådana här dagar.
Platser och timmar där jag har orden i fokus.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange