Jag sätter varje år en riktning inför året som kommer. Jag tycker att det hjälper mig att hålla fokus. Fokus på dit jag vill, det jag vill göra, det jag behöver göra och det som känns fint. Jag tror på att sätta mig ner och tänka efter på vad jag egentligen behöver och vill. Vad jag längtar efter och önskar.
Inför det kommande året vill jag fokusera än mer på mina bilder och mina ord. Många ord och meningar. Måleriet och fotografierna. Poesi och reflektioner. Jag vill vara i väder och natur. Sitta, stå och vandra. Vara tyst, lyssna och ta in. Jag vill få till en vana av yoga, avslappning, meditation och mindfulness.
Jag vill må så bra som möjligt och ha så roligt som det bara går.
Hur är din riktning?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange