Behöver du en inspiratör eller en kursledare?
Vill du gå en poesikurs eller kanske få inspiration till eget måleri?
Vill du brodera, teckna, skriva, arbeta med collage eller berättande?

Då finns jag.
Jag kan komma till er stad, lokal, skola, förening, byastuga, kyrka och ge föredrag eller workshops eller kanske båda två. Jag kan hålla långa och korta workshops eller jobba i projektform. Jag arbetar med små barn. Jag jobbar med skolbarn och ungdomar. Jag arbetar med vuxna. Jag arbetar med Skapande Förskola och Skapande Skola. Jag jobbar på vardagar och helger, sommar och vinter.

Madelene Edlund
info (at) designmadde.se

/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange