Jag har haft ett ganska bra 2019. Ett rätt roligt 2019. Ett 2019 som har varit mycket händelsefullt, spännande, utmanande och kärleksfullt. Här är några av mina höjdpunkter under året, juli-december.Juli: Sommarmånad. Ledighet. En vistelse på vackra, vackra Stora Fjäderägg. Segla slupen ut. Vandra omkring på ön med vänner. Fantastiskt. Hit måste jag åka igen. Jag fyllde också jämnt i juli. Hade trädgårdskalas som började i regn och slutade i vacker kvällssol. Det var så, så roligt.

Augusti: Jag fick se och lyssna till Patti Griffin (& the multitaskers) på Gävle Konserthus och det var helt fantastiskt. Över förväntan. Lyssna på henne.


September: Den här månaden var orden i fokus. Jag gick en berättarkurs. Arbetade med min berättelse till Berättarkraft-tävlingen. Jag var på litteraturfestival, LitteaTur och Retur i Vasa, och jag var i Göteborg på bokmässan. Jag fick med mig en massa böcker. Tankar. Det resulterade i dikter och i samtal.


Oktober. Jag berättade. Stod på scen och berättade min berättelse under Berättarfestivalen i Skellefteå. Jag var också en av finalisterna i Berättarkraft. Det var otroligt roligt. Det gav otrolig energi och jag har fått fina ord efteråt.


November: En månad fylld av poesi. Jag har läst poesi och invigt Örnsköldsviks poesi- & berättarvecka. Jag har hållit poesiworkshops i Örnsköldsvik och i Sunderbyn. Jag har skrivit en massa. Jag har också målat, gallrat, ramat och hängt en utställning. En månad med skapande i fokus.

December: Det lugnade ner sig. Livet. Tiden. Så välbehövligt. Så viktigt. Utan vila, utan avslappning, utan reflektion, ingen ork till annat. December är en månad för att hämta energi hos mig.

Må gott!
/Madde

2 Responses to Summerar 2019, del 2

  1. Karin skriver:

    Så fint, Madde!
    Jag har det också lugnt å skönt i december.
    Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange