Jag har haft ett ganska bra 2019. Ett faktiskt rätt roligt 2019. Ett 2019 som har varit mycket händelsefullt, spännande, utmanande och kärleksfullt. Här är några av mina höjdpunkter under året, januari – juni.Januari: Soppkok. Grönsakssoppkok. Koka på soppa på det som är över. Koka soppa på säsongsråvaror. Började med att äta soppa en gång i veckan. Det håller inte riktigt alla veckor. Men vi har ambitionen att göra det och äter mycket mer soppa än vi gjort förut.


Februari: Skapande Skola och Skapande förskola. Jag har under året arbetat med måleri, skulptur och teckning med förskole- och förskoleklassbarn o i Skellefteå kommun. Det är helt fantastiskt roligt. Det är dagar jag kommer till jobbet och möts av “Hej, jag har längtat efter dig.” “Hej Madde, vad ska vi göra för roligt idag?” Hej, är det du som är MAdde? Min son pratar bara om dig och längtar tills ni ska träffas igen. du gör verkligen något rätt”.


Mars: Littfest i Umeå. Litteratur. Ord. Reflektioner. Människor och kamrater. Härligt som attan!


April: Jag kom med och deltog med en bild på Mitt-Salong i Östersund. Hurra!


Maj: Jag njuter och trivs på den plats jag bor. Här är tyst och stilla. Här är lugnt och här finns plats för tankar. Ser mig aldrig less på vattnet, himlen och Bjästern. Skeppsvik.


Juni: Yogaretreat i Överklinten. Fantastiska dagar med yoga, meditation och vacker miljö (även om forsen är så ljudstark att det var svårt att sova). Det gav mig så mycket och jag åker hjärtans gärna på yogaretreat igen.

/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange