Idag jobbar jag med att planera och plocka ihop material för nästa veckas arbete med femåringarna i Bureå. Det är dags för ännu ett Skapande skola/förskola-projekt i Skellefteå kommun. Jag kommer att möta drygt 40 barn under ett antal träffar och jobba med måleri, skulptur och teckning. Hur roligt som helst är det. Hurra!
Jobbar du i skolan eller förskolan och känner att du skulle vilja att jag kom till din klass/grupp och arbetade estetiskt – ta kontakt med din rektor eller kommunens samordnare för Skapande Skola och gör en ansökan inför nästa läsår.
Hör av dig om du behöver hjälp med projektbeskrivning.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange