Jag har fått en del av ett stipendium vilket innebär att jag är på väg till Medlefors folkhögskola för en workshophelg i berättande. Min berättelse (i spoken word-form) antogs till Berättarkraft 2019 och nu skall jag gå kurs och jobba med mitt berättande. Det ska bli riktigt spännande. Vi är åtta personer som möts i helgen och vi åtta kommer sedan under berättarfestivalen i Skellefteå vara med i en final och vinnaren får åka på en nordisk berättarfestival.
Hoppas att du får en spännande helg också.
/Madde

4 Responses to Förkovran

  1. Lillemor skriver:

    Lycka till!

  2. Sara-Lisa Engström skriver:

    Så roligt och LYCKA!! till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange