Det här är verkligen en värdig uppföljare. Heja Karin Smirnoff igen. Jag tyckte vansinnigt mycket om hennes debutroman Jag for ner till bror som jag läste i vintras och nu denna Vi for upp med mor. Hon skriver som man talar här omkring och norröver. Hon drar samman, bygger nytt, kortar ner och använder dialekten där den behövs för berättelsen, där den tillför något. (och du behöver inte förstå varenda ord för att tillgodogöra dig berättelsen, berättelserna)
Hon skriver rakt upp ned. Inte insmickrande. Inte gängse. Inte givet.
Hon skriver om människor. Riktiga människor.
Som lever riktiga liv. Inga instagramliv. Inga facebookliv.

Jag läser någonstans att det är en trilogi – och om det är så så väntar jag otåligt på den tredje romanen i serien.
Heja Karin.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange