En tar en tavla i lagom storlek. Målar om ramen (glömde helt att fota hur den såg ut från början) och bygger en låda som en sätter fast på ramen. I lådan sätts några lister fast. Allting målas. krokar sätts fast och en magnet. Till slut så målar en om bilden – i det här fallet kyrkan – och sätter tillbaka bilden i ramen.
Allt ihop målas ytterligare en gång.
Vips så hänger där ett splirrans nytt nyckelskåp.
Ett skåp som inte ens ser ut som ett nyckelskåp.
Ett skåp som är en bild.
Glad och nöjd!

I took an old picture. Re-painted the motive. Painted the frame. Built a box and attached it to the frame. Put in some hooks, a magnet for closing the door and voilá – a brand new key cabinet (that does not even look like a key cabinet).
Happy and pleased!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange