Jag har valt bilder. Ramat bilder. Bilderna är levererade. På söndag är det vernissage i byastugan i Kvarnbyn, Västerbotten. En vacker plats med en lång tradition av sommarutställningar;

Mellan den 30 juni – 7 juli 2019 ställer ett 25-tal konstnärer från länet ut konstverk i olika tekniker i Kvarnbyn Burträsk. Konstutställningen ”Konst i Byastugan” passar både stora som små och är sedan drygt tjugo år tillbaka ett uppskattat utflyktsmål dit utställare bjuds in från hela länet för att dela med sig av sin konst.

Utställningen bjuder dig som besökare på en historisk promenad mellan Kvarnbyns byastuga, loge och frörenseri – där de olika konstverken ställs ut. Det är korta promenadavstånd men det går också att ta sig fram med bil till de olika lokalerna. När du besöker utställningen passerar du också Europas längsta björkallé. Hoppas att vi ses i juli!

Har du facebook, så finns evenemang med vägbeskrivning här: Konst i Kvarnbyn
Välkomna!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange