Över lägdorna bakom huset dansade frun i huset, i sin vita nattskjorta, om nätterna…
Ett av Västerbottens alla ödehus finns utanför Burträsk. Ett hus som sett mycket hända och ske som inte borde få ha skett. Ett hus med dess boende som är upphovet till skrönor, skrock, berättelser och sanningar. Ett hus som fortfarande idag har en lockelse på traktens ungdomar, både av dess avskilda läge och dess historia.
Här avslutades den berättarkurs jag har gått sedan i december. Per-Erik Wikström tog oss med runt Burträsk och berättade om det som skett, både i den verkliga världen och den parallella. En fin dag, med finfina människor och fantastiska berättelser.

/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange