Mitt absoluta favoritrum här hemma är köket. I köket gör jag naturligtvis allt som alla andra gör i köket – lagar mat, äter, dricker kaffe, samtalar. Men i köket har jag också världens bästa länstol och här spenderar jag väldigt mycket tid (numera ser det lite annorlunda ut med ommålad piedestal och en ny golvlampa) . Här läser jag och här skriver jag. Här planerar jag och här reflekterar jag.

I mitt kök så ligger också yogamattan ofta mitt på golvet tillsammans med den fina ullfilten från Egypten. Yogamattan som är en av mina riktigt goda vänner, som jag faktiskt använder oftare än jag trodde att jag skulle göra. På yogamattan göra jag yoga, meditationer och mindfulnessövningar. På yogamattan ligger jag också och vilar och reflekterar.

För yogamattan gäller samma filosofi som för allt annat har jag kommit på  – om den är lättillgänglig (det gäller samma för färgerna, symaskinen, gitarren eller vad du nu vill använda) – så kommer jag verkligen att använda den. Hur roligt en än tycker att något är så är det svårt att använda något som är krångligt att plocka fram och ta bort hela tiden. Så gör dig själv en tjänst och ha det du gillar framme och lättillgängligt.
Vem har sagt att en yogamatta inte passar mitt i ett rum :)
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.