Det som göms i ett förråd kommer fram vid en röjning…eller hur det nu är en säger. På ett par ställen i mina gömmor har jag hittat spännramsdelar. Jag har nu satt ihop dem alla – så nu har jag en hel hög med spännramar redo att bli målardukar (i mitt förråd finns också en stoooooor rulle målarduk). Det är en samling med udda mått. En samling små spännramar, den minsta så liten som 14 x 14 cm. Så nu är det bara att spänna på duk och börja måla.

Det är roligt med målarduk även om jag de senaste åren tycker om att måla på en helt slät yta – pannå eller papper. Men jag har ju dessa ramar nu så det är bara att använda. Jag kanske hittar tillbaka till tjusningen med målardukens gräng.
Skatter kan se ut på många sätt, detta är en av mina.


/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.