Förra veckan var verkligen vitt skiftande. Den innehåll tåg, möten, ödehus och promenader. Sexåringar, pennor, förstoringsglas och att verkligen titta och se. God, verkligen god mat, vänner och riktigt goda samtal. Läsning, lyssning och inspiration. Reflektioner, böcker och diktuppläsningar. Poetry Slam, författarmöten, Littfest och Bildmuseet. Penslar, färg, landskap och spännramar.
Det var en intensiv vecka. En bra vecka. Min vecka.

/Madde

Tagged with:
 

One Response to Veckan i fem bilder

  1. ulla fredriksson skriver:

    Samtalet med Sara Stridsberg var så magiskt.Både författaren och samtalsledaren är enastående.Skönt att kunna lyssna i direktsändning då jag befinner mig ca 35 mil norrut.Och det går att se i efterhand också.Din vecka var kreativ och omväxlande.Kanske blir det några broderistygn också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange