Här kommer två snabba boktips:
Jag är så förtjust i Karin Smirnoffs Jag for ner till bror. Heja och hurra säger jag, ett stort heja och hurra. Jag har stått i bibliotekets lånekö i evigheter och har inte läst den förrän ganska nyss. Ni kanske redan har läst den. Kanske måste ni faktiskt läsa om den. Läs den i alla fall en gång. Vilken debut. Vilken närvaro. Vilken förmåga hon har.
Vonne och Marie av Christel Sundqvist är en bok som jag läst av en slump. Den slump som blir när jag går runt i biblioteket, inte riktigt vet vad jag vill läsa och tar med de tre första böckerna jag ser (jag gör så ganska ofta och finner en hel del pärlor på så vis). Det här är en riktigt fin berättelse om vardagen och familjen och hemligheterna och vänskapen. Gå förbi biblioteket och låna med boken hem.
Har du några boktips till mig?
/Madde

One Response to Två snabba tips

  1. […] en värdig uppföljare. Heja Karin Smirnoff igen. Jag tyckte vansinnigt mycket om hennes debutroman Jag for ner till bror som jag läste i vintras och nu denna Vi for upp med mor. Hon skriver som man talar här omkring […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange