Att agera utifrån sina känslor är sällan produktivt och kan göra ont. Att se sig själv. Att hitta en medvetenhet om sig själv. Medvetenhet om sina reaktioner, sina känslor, sina brister och sina förtjänster. Medvetenhet om världen, om människorna och det som finns runt omkring. Det är något annat. Medvetenhet. Medveten närvaro. Lev så. Hitta en medvetenhet kring hur du är och varför. En medvetenhet om hur du mår, hur du känner, hur du reagerar. Se det. Se dig. Att leva så är inte enkelt, en får träna. Att leva så förenklar ändå.
Tekunskap på en söndag.

Live through consciousness, not through emotion. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange