Jag har alltid målat. Jag har alltid tecknat. Längre än jag har broderat och arbetat med textila bilder har jag använt måleriet. Färgerna, penslarna och pennorna är grunden i mitt bildskapande. Min utgångspunkt om ni vill.
Jag har gått en konstutbildning. Jag har sålt bilder och jag har ställt ut. I vissa perioder mindre och i andra perioder lite mer. Aldrig så mycket som jag egentligen skulle ha önskat, men så är väl livet i stort tänker jag. Jag har däremot alltid målat.

Nu har jag lust att ställa ut, att visa, att berätta om det jag gör. Så för ett tag sedan så ansökte jag om att komma med på Mitt-Salong 2019 i Östersund. En jurybedömd salong med vernissage den 6 april. Jag kom med , med en av mina bilder, en målning, och det känns riktigt roligt. Hurra för det.

Bilden är ordentligt paketerad och skickad. Om en dryg vecka hänger den i Exercishallen i Östersund tillsammans med nästan 200 andra verk. Den kommer att trivas :)
I sommar så deltar jag i ännu en utställning, det berättar jag mer om längre fram.

/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange