Sitt inte bara vid ditt köksbord, i fikarummet eller inom dig och reagera. Elda inte upp dig själv. Gå inte omkring och tyck en massa i tystnad. Reta inte upp dig. Det gör bara dig själv illa. Det är dig själv det tär på. Agera. Säg till om du tycker att din kollega beter sig som ett arsel. Föregå med gott exempel och plocka ur diskmaskinen utan att demonstrativt sucka. Irritera dig inte över dina politikers oförmåga. Skriv en insändare, gå med i ett parti, hjälp din granne, återvinn tidningar. Agera. Du får ett lättare hjärta och blir mycket gladare om du agerar än bara reagerar. Sedan är naturligtvis ingen aktion görlig utan reaktion, men det är ju inga konstigheter. Agera. Tekunskap på en söndag.

Act, don´t react. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.