Så tacksam över den när den visar sig. Så glad över strålarna som bländar mig. Så lugn över ljuset den ger. Solen. Det lovar gott inför det nya året. Den nya tiden. Det som ligger framför. Det vi har att se fram emot. Glädja oss inför.
Så värdefullt de korta stunder den visar sig den här årstiden.

Jag vill ha ett gott år. Detta det nya. Ett kreativt år.  Jag vill ha ett skapande år och ett läsande år. Jag vill sy och jag vill skriva. Jag vill måla och jag vill fotografera. Jag vill det jag har lust med. Det jag önskar. Det jag behöver.
Jag önskar ett lugnt och stilla år.
Ett år där jag får plats.
Ett år för mig precis som den jag är.
Gott nytt kära vänner.
Gott nytt./Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Solpromenad

  1. Gunilla skriver:

    Gott Nytt Skaparår!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange