Det blev en abstrakt till. Den sista. Den sista kvadraten. Nu är det här blocket (egentligen ett spiralbundet fotoalbum med svarta kartongblad) slut. Det har fyllts av bilder under en ganska lång period. Jag började i mitten av augusti ifjol och blev klar för några veckor sedan. I fem månader har det här blocket legat på mitt ateljébord och väntat på bilder. Jag landade i ett abstrakt bildspråk men också i många skogar och trädstammar.

Det är väldigt roligt att ha ett bestämt format. Yttre ramar och sedan förutsättningslöst och prestigelöst fylla sida efter sida. Se var en hamnar liksom. Det är ett utforskande som tilltalar mig. Som ger mig oerhört mycket.
Vart går jag vidare efter det här?/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange