Här kommer ett snabbt boktips; Karin Derlands bok Brodera på ylle är en helt fantastiskt fin bok. Den är glad, lekfull och väldigt inspirerande. Den känns inte så himla präktig och “duktig flicka”som broderiböcker tenderar att göra, vilket är oerhört positivt. För varför skall broderiböcker exempelvis alltid förklara allt från grunden och innehålla instruktioner till hur en syr förstygn (ja, jag överdriver lite, men ni kanske förstår hur jag menar)?
Den här boken är inte riktigt så. Den här ger med lust. Ger mer idéer. Ger mer impulser och förmedlar en glädje till broderiet, till textilen, till garnet. Det känns både skönt och uppfriskande. Heja Karin./Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange