En klar och kall. En gnistrande vacker. En isråmande och knarrande. En dag med så lite dagsljus och jag hann inte riktigt med den allra ljusaste stunden. Oj, vad jag längtar till ljuset. När en märker att det vänt, på riktigt märker. Vintersolståndet är en vecka bort, så rent intellektuellt vet jag att det blir ljusare redan vid jul. Men det märks inte riktigt då. Men där i slutet av januari då ljuset är ett helt annat. Då är ljuset här på riktigt.

Nu får en njuta av de timmar och dagar det är så här vackert. Njuta av samvaro och yllesockar. Gott kaffe och saffransskorpor. Ikväll blir det att njuta ett julbord också och få lyssna till en hel del sång, julsånger i stämmor. Hoppas att du får en fin fredag där du är.
A beautful winters day.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange