Jag tänker nu ha några stilla och lugna dagar. Lediga dagar. Helt lediga dagar. Dagar där jag inte har något inplanerat. Sakta ner. Slappna av. Jag tänker finnas till och göra saker som jag gillar och mår bra av. Det handlar en hel del om att läsa, dricka gott kaffe, samtala, gå omkring i tjocksockar och måla lite, skriva lite å så. Så ska jag göra. Vi hörs om några dagar igen.
Vad gör du får att slappna av och må bra?

I´m taking a few days off. Doing nothing, doing slow and nice things. See you in a couple of days.
/Maddr

Tagged with:
 

One Response to Juletid & julefrid & julledighet

  1. Karin Larson skriver:

    Låter skönt. Ha det gott!
    Julekram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.