Det var dags för en utmaning. En utmaning till mig själv. Det var dags att lyssna till en lust och längtan. Jag har anmält mig till en kurs i muntligt berättande. Jag kom in. Kursen är på distans med några fysiska träffar och avslutas i maj. Den startade i lördags, jag smälter fortfarande de första intrycken, och jag ser fram emot det hela med spänd förväntan. Det känns svårt och lite lätt också i en härlig mix. Det känns roligt och riktigt spännande. Nu skall jag fila på min berättelse. Det jag vill berätta om.
Håll tummarna för att det blir en bra en, både berättelse och kurs.

It was time for a challenge. A challange for me. A story telling course. It started on saturday and it ends in may. So looking forward to this. It´s a lot of fun.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange