Jag tycker så mycket om att få vara prestigelös. Det är mitt mål faktiskt. Våga vara det. Att göra och att sedan visa upp det som blev. Ibland är det kvadrater. Vad det blev just där och då.Rakt upp och ned och stå för att det är olika. Att det svajar. Att det inte alltid blir bra. Ganska sällan blir riktigt bra. Så som livet i stort. Jag tror på att en skall göra det som känns bra, lustfyllt och givande. Det är det jag vill visa och förhoppningsvis inspirera någon med.

Konstnärer har ofta ett projekt, en idé, ett undersökande. Oavsett ens konstnärliga uttryck. Ord, bild, ton. Det känns självklart och givet. Men jag tror inte på en påtvingad asketism och stringens för sakens skull. Jag tror inte på att en konstnär är mer, bättre, viktigare eller större för att denne jobbar med en och samma bildvärld hela tiden. Jag tror på att göra det en gillar och tycker är lustfyllt. Jag önskar alla det. Lust och lek.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange