November. Den näst sista månaden på året. Elva månader som faktiskt joggat fram. Som sprungit och till och med rusat. En november som varit grå och regntung. Fuktig och mörk. En november som har haft måleri i sin famn. En hel del kvadratmålningar har det blivit. Jag började en kurs i västerbottniskt berättande och jag har själv hållit workshops. Jag har berättat om tåg. Bilen har bärgats efter en stor punktering (allt gick bra) och jag har läst en massa som vanligt.
Det har varit en fin, men mörk november. Jag ser fram emot årets sista månad och lite ledighet i slutet av den. Hoppas att du haft en fin november.

This is my november. Nine photos.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange