Jag har haft förmånen att spendera några dagar i Paris. Soliga, varma, vackra och riktigt trevliga höstdagar i Paris. Tre dagar som blev en endaste lång promenad. En promenad på över fyra mil på tre dagar. Jag går otroligt mycket på resa. Tycker om att gå. (tycker också oerhört illa om att trängas på bussar och i tunnelbanan oavsett stad). Sedan ser jag så mycket mer när jag går. Får en helt annat syn på en stad, på en plats, när jag promenerar. Får ett sammanhang och ser hur stadsdelar och områden sitter ihop. Jag tycker mycket om Paris och jag hoppas att det inte dröjer så länge tills jag får åka dit igen. Den här intervallen var alldeles för lång. Det var nitton år sedan sist.

Jag har njutit av att promenera. Jag har njutit av staden. Av husen. Av maten. Av språket. Av kaffet. Av solen. Av sällskapet.


A couple of days in Paris is´nt all that bad. It´s actually really, really nice. Autumn is a really good season for travels.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Parispromenad I

  1. Karin Larson skriver:

    Så härligt, Madde!

  2. Madde skriver:

    Ja, det var så fina dagar. Precis vad jag behövde :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.