Det har regnat. Det har blåst. Solen har skinit. Klarblå himmel och stilla vatten. Vågor och orolig sjö. Chilin har skördats. Ett litet trädäck har snickrats. Vi har haft val. Vi har valt. Vi måste alltid välja sida. Jag har stått på bryggan och fotat norrsken. I ljumma septemberkvällar. Septembernätter. Jag och kameran. Några bra bilder. Fler dåliga. Jag har experimenterat lite. Kameran står redo på stativet. Bara att bära ut om det händer något på himlen. Jag har varit på fest och gratulerat. Göteborg och bokmässan. Goda, kära vänner. Goda middagar. Mitt september har varit innehållsrikt. September har innehållit mycket utomhustid. Många äppelkakor. Många kaffekoppar. Många samtal. Många böcker. Många filmer.
Jag ser fram emot oktober.

This is my september – in nine photos.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.