Jag har lyssnat och reflekterat. Jag har tittat och mött. Jag har tagit del av. Jag har iakttagit. Jag har samtalat. Jag är påfylld och inspirerad. Jag har haft fina dagar på bokmässan i Göteborg.

Jag har lyssnat till dikter. Jag har lyssnat till samtal och centrum och perifiri. Om hur nära kan en gå och hur mycket kan en skriva. Jag har förfasats över deepfakes och tänkt till över marknadsföring och varumärkesbyggande. Jag har fått lust till en himla massa litteratur. Fackböcker och skönlitteratur. Jag har sett och mött. Jag har hälsat och minglat. Jag är påfylld.
Jag tog dock inte så många bilder. Lyssnade mest. Reflekterade mycket. Gör det fortfarande. Alla intryck tar ett tag att smälta.

I´ve had great days at the Göteborg book fair.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange