Vi har inte netflix, andra filmtjänster eller några filmkanaler. Jag lånar däremot lite filmer på bibblan lite nu och då. Ibland är det filmer jag läst om. Filmer jag längtar efter. Beställer. Ibland går jag bara omkring bland filmerna på bibblan, bläddrar, läser, fastnar för något och lånar. De här två filmerna kom bara framför mig för ett litet tag sedan.  Filmer jag aldrig har hört talas om men fastnade för när jag läst presentationen på baksidan.  En väldig vänskap av Dagur Kári och Vänner för livet av Cesc Gay. Två filmer om vänskap. Två fantastiskt fina filmer om vänskap. Lågmälda. Lugna. En isländsk. En spansk. Jag vill rekommendera dem båda. De finns på ett bibliotek nära dig (om inte så kan de beställa från ett annat bibliotek eller så finns de kanske på någon av alla filmtjänster…

About friendship. Two great movies. See them.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.