Aurora Borealis. Norrskensfotografering. Den här gången blev jag så peppad av norrskenet att jag glömde att klä mig ordentligt så jag frös en del. Så korkat. Jag glömde pannlampan, så jag såg inget när jag ville ändra inställningar på kameran. Också korkat. Ville inte gå tillbaka in heller för rätt vad det är så försvinner norrskenet. Det lever sitt eget liv. Ett magiskt eget liv. Men det blev några bilder i  alla fall. Midnattsbilder.

Norrskenet som här ses knappt med ögat. Norrskenet ses av kameran . Kameran ser med hjälp av lång exponeringstid.
Vill du ha koll på norrskenet där du bor så gå med i någon av alla norrskens/aurora-grupper på facebook. Det finns en hel massa lokala grupper som berättar hur stor sannolikhet det är för norrsken just ikväll, vart det är synligt osv.

I got a few photos of the Aurora Borealis the other night. Love the Aurora.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.