Jag har haft en riktigt huslig dag. Förutom chilin som nu står i hyllan, så har jag plockat svarta vinbär och lagt i sprit – det skall bli svartvinbärslikör och den blir klar lagom till jul (måste lagras några månader för att bli riktigt bra). Jag har också gjort en äppelkaka – av grannens äpplen – och lagt i frysen. Det är liksom bara att passa på en dag när energin och lusten att baka infinner sig och det är inte så dumt att veta om att när fikasuget uppenbarar sig att det finns något gott att längta till.  Jag bakade också ett bröd så det doftade så gott i köket. Inget av detta är väl särskilt krävande men det känns riktigt bra och rikt.

I´ve picked black currant and are now making créme de cassis – it´ll be ready just in time for christmas.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange