I många år har det legat en stuvbit trikå i mitt tygförråd. Hajar. Det var tänkt att bli ett par byxor till en liten människa. Det blev aldrig några byxor. Den lilla människan blev större och hajtyget tappade sin adressat. Tills jag härom veckan kom på att jag faktisk gillar hajtyget och jag vet ju att jag gillar trikåkjolar. Så varför då inte sy en hajkjol. Nu har jag en hajkjol. Jag trivs ypperligt i den. En kan ju inte annat än att bli glad av färgglada hajar.

It was supposed to be a pair of trousers to a small child. The child grew. I still had the shark-fabric. So now I have a shark-skirt. Love it!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hajkjol

  1. Karin skriver:

    Mycket fin hajkjol!
    Bra gjort Madde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange