Nio bilder och 31 lediga dagar. Min juli – som din – var varm, varmare och jättevarm. Jag har sökt skugga. Jag har druckit mängder med vatten. Jag har åkt båt och badat. Jag har ätit isglass och suttit inomhus med min kamrat bordsfläkten. Jag har besökt Ivan Aguelimuseet, Sala Silvergruva, The Steam Hotel, Idö, Västerviks visfestival och en fantastisk creperia i Söderköping. Jag har köpt nya sandaler och jag har gått, gått, gått, gått och gått. Jag har lyssnat på bra musik. Jag har pratat och skrattat. Jag har kört bil. Åkt bil. Jag har besökt huvudstaden. Jag har ätit många goda middagar och druckit många goda koppar kaffe.
Nu ser jag fram emot augusti.

This is my july – in nine photos.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange