Alla tepåsebilder jag gjort, gjorde jag i ett block med svarta papper. Jag tyckte att det var riktigt trevligt. Det svarta. Att ha det som grund. Som bas. Som utgångspunkt. I mina gömmor (och vad gäller block och skiss- och skrivböcker så är det stora gömmor) så hittade jag ett till block (det har lite kraftigare papper så jag tror faktiskt att det är tänkt för foton eller dyl.) med svarta papper. Den här gången 20 x 20 cm.
Jag tänkte att jag skulle göra bilder i detta.
Vilka bilder som helst.
De jag känner för.


Jag tänker göra vad jag nu vill och önskar. Det blir som det blir. Men jag tänker fortsatt försöka jobba så prestigelöst som helst. Att tänka att resan är målet. Jag vill experimentera och leka. Jag vill ha roligt. Kanske gör jag de här bilderna på några månader eller så kanske det tar ett år att fylla blockets alla papper, eller så kanske det aldrig blir klart. Allt är okej. Allt blir bra.
Den första bilden blev dock ett sorts landskap. Kanske en skog. Det hamnade lite tepåsepapper i den, bibelblad, andra papper, grafitstift och akrylfärg. Material jag gillar att jobba med.I´ve started something new. Don´t know where I´m going. I like that.
/Madde

 

One Response to Kvadrater – en början

  1. […] fotoalbum med svarta kartongblad) slut. Det har fyllts av bilder under en ganska lång period. Jag började i mitten av augusti ifjol och blev klar för några veckor sedan. I fem månader har det här blocket legat på mitt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange