Mitt block är fullt. Jag startade i november i fjol och nu nio månader senare har jag fyllt blocket med tepåse-bilder. Den sista blev en karta. Vägskäl. Mixed media-bilder med tepåsar. Tepåsepapper i varenda bild. Akrylfärg i varenda bild. Jag har gjort föreställande bilder. Jag har gjort abstrakta bilder. Jag har haft en lekfull ingång. Prestigelös ingång. Det har blivit som det blivit och jag har inte censurerat något. Ni har fått se dem alla.


Nu funderar jag naturligtvis på vad jag skall ta mig an här näst. Något i ungefär samma format. Något som är nätt och lätt och kan göras relativt snabbt och enkelt. Jag ska kunna göra en bild under tiden att pastan kokar till middag om jag har lust. Någon som har några tips?


I´ve completed the tebag art challenge. I´ve used a whole pad. It´s now full. It took me nine months. It has been a lot of fun.
/Madde

Tagged with:
 

8 Responses to Nu är det fullt

 1. Sara-Lisa Engström skriver:

  Har följt tepåsetiden. Tänk nio månader att komma tillbaka till. Jag läser Rudiger Safranskis bok om tid. VARMA hälsningar S-L

 2. Stina A Gezelius skriver:

  Fantastiska bilder har det varit…och är
  //Stina

 3. Karin skriver:

  Å så fint, Madde!
  Och så roligt att ha.
  Bra gjort.
  Kram!

 4. […] tepåsebilder jag gjort, gjorde jag i ett block med svarta papper. Jag tyckte att det var riktigt trevligt. Det […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange