På midsommar fick jag en helt fantastisk present. Puff, sol- och regnhatten. En uppblåsbar historia som sitter förfärligt illa på huvudet (hur små huvuden är den egentligen gjord för) men som ändå fungerar tack vare remmen under hakan. Det är en sprillans ny hatt, jag packade upp den ur sitt emballage, men den tillverkades väl för ungefär ett halvt sekel sedan.
Jag fick också användning av den på midsommar. Jag var iförd Puff och regnjacka under några traditionella femkampsgrenar. Otroligt tjusigt. Så glad.I´ve got a wonderful present. Just look at it. Puff, the sun or rain hat. Just love it. I used it during a rainy night aswell. It sits really bad on my head, but who cares, I love it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Helt fantastisk

  1. Åsa skriver:

    Men åååå vilken fantastiskt fin hatt! Skulle gärna se en bild på dig i kreationen :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange