När en ser något för första gången så kan det vara fint att på riktigt se. Gå nära och se del för del, parti för parti, färg för färg, struktur för struktur. Som till exempel mitt livs första rosa vallmo. Alldeles betagen tittade jag på hela. Del för del. Nära, nära, nära. Länge. Så otroligt vacker. Faktiskt det vackraste jag sett. På länge. Där stod jag i Zorns trädgård, uppfylld av en visning av det Zornska hemmet (trots överklämkäcka och inte särskilt inspirerande guiden) och helt betagen av rosa jättevallmo.


This is my first. The first pink oriental poppy I´ve ever seen. Adorable. Beautiful. Love it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.