Verkligheten överträffar faktiskt dikten hela tiden. Nu och då och jämt. Som alla de helt fantastiska solnedgångarna. Solnedgångarna med alla sina färger. Så starka. Så lysande. Kitchiga skulle vi kanske säga om de dök upp på en målning. Solnedgångarna i juni som inte kommer längre ner än så här. Solnedgångarna som nästan blir uppgångarna som blir en konstant känsla och en verklighet av ljus. De ljusa sommarnätterna är faktiskt bland det bästa som finns. Jag skulle kunna sitta på bryggan länge, länge, länge. Ibland flyger ett par fåglar förbi. Inte ens de har vett att gå och lägga sig kvällar och nätter som denna.

The sunsets i june is amazing. The colours are almost unreal. And it does´nt get darker than this. I just love it.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.