Jag är en trogen lyssnare av tankar för dagen som många av er vet. Jag har det som en daglig rutin. Jag sätter mig i lugn och ro och lyssnar. Reflekterar. Ibland mer, ibland mindre. Ibland går jag tillbaka, lyssnar om , lyssnar igen. Lyssnar på tankar som satt sig, som fastnat, som skavt eller hjälpt. Jag har lyssnat igen på Tomas Sjödins tankar om termometrar och termostater. Viktiga och sanna ord som verkligen tåls att reflektera över både en och två gånger.
Vem är jag – termometer eller termostat? Sätter jag temperaturen eller anpassar jag mig till den?
I vilka sammanhang är jag det ena eller andra? Vem vill jag vara? Vem har jag behov av att vara och när?
Lyssna.

Ha en fin söndag.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.