Under de senaste dagarna har jag vunnit en megafon i ett speed-slam (arrangerat av ordkanon), skrivit ett par nya dikter, kommit på en hedrande 31:a plats i Poetry Slam SM (allt gick av stapeln i Jönköping), lyssnat på helt fantastisk poesi läst av helt fantastiska poeter, applåderat händerna ömma, tjoat rösten hes, skrattat väldigt många skratt och hängt med hur bra människor som helst. Fyra dagar med poesi utan undantag. Fyra dagar som fyllt mig med energi som borde räcka länge. Hurra för poeter och poesi.

The last couple of days I´ve been at the swedish championchips  in Poetery Slam. I´ve had great days with great people and great poems.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange