Här är ett bildcollage från helgens kurs i Örnsköldsvik med Monica Langwe. Kursen gick av stapeln i Ödbergska gården och det var ett trevligt gäng som hade fokus Papper och Stygn. Monica var en mycket trevlig bekantskap och vi fick göra en del gammalt och redan känt och lite nytt. Kursen handlade som väntat om papper men inte särskilt om stygn. Men jag är väldigt glad över att vi fick sy en bok med öppen rygg (orientalisk häftning) så att de vackra stygnen fick synas, det är inget jag gjort förut. Vi gjorde också ett album med finurlig dragspelsrygg (får visa det en annan gång, men du ser en detalj längs ner till vänster). Jag önskar dock att jag hade haft med mig lite av mina vackra papper och material så jag fått mitt eget uttryck på böckerna vi gjorde, det fanns tyvärr ingen valfrihet i materialen.
Det är alltid fantastiskt att omge sig av människor som gillar det en själv gillar. Den här gången med fokus papper och trådar och alltid fokus att göra. Jag borde verkligen gå på kurs mycket oftare än jag gör.


A photo collage from last weekends course with bookbinder Monica Langwe.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange