Nio bilder får sammanfatta maj. En maj som varit en innehållsrik och intensiv månad. Jag har rest och flängt till både Jönköping, Skellefteå och Örnsköldsvik. Jag har jobbat med barngrupper på tema träd. Jag har skrivit med efterlängtade skrivarkamrater. Jag har organiserat en loppis. Jag har tävlat i Poetry Slam. Jag har legat på bryggan i solsken (önskar mig mer av den varan). Jag har lyssnat en massa. Tänkt ännu mer. Jag har gjort några få collage. Jag har tagit några närbilder. Jag har  längtat och längtar till en natur. En höjd. En vidd. En bredd. Det var en bra maj, mycket bättre än den förra och nu ser jag fram emot juni.
Hur var din maj?

This is nine photos that sums up my may. How has yours been?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Min maj

  1. Karin skriver:

    Så fint, Madde. Och mycket innehållsrikt! Min maj har varit bra och intensiv, med slutspurt och premiär på Tantteatern med De gamla döttrarna. Jobbigt och roligt. Och tänk, att maj blev en sommarmånad! Var ute i skogen häromdan, det är verkligen knastertorrt i markerna! Nu behöver vi och växter och odlingar regn!
    Härligt med bryggan! Har inte kunnat åka till stugan pga premiärhets… saknar brygghäng! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange