Jag vill se långt. Jag skulle vilja bege mig ut till en topp någonstans. En vidd. Något vidsträckt. Ana något långt borta. Jag vill gå dit. Jag vill sitta där. Länge. Se ut. Se in. Sammanfläta dessa. Sammanfoga. Sammanlänka. Jag vill se långt. Jag vill dricka kallt vatten direkt ifrån en bäck. Jag vill dricka kaffe ur en termos och äta en macka. Byta några ord. Ta några bilder. Men mest vill jag se långt. Sitta ner länge. Se ut över och ta in det. Se in och släppa ut det. Jag vill se långt.
Någon som har en fjällstuga till låns?


I want to see really far. I want to go an a walk, on walks, in the mountains.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange