Vändpunkt. Vårens intågande. Jag kommer att i kväll stå vid brasan i mössa och tumvantar. Det finns rester av snöhögar kvar. Jag kommer att prata och skratta och sjunga med mina grannar. Vi kommer att traditionsenligt (det har blivit så och så trevligt det är) dricka varm glögg ur termos. Det kommer att räcka till alla. Jag kommer att frysa lite när jag är på väg hem. Ändå har jag varma kläder på. Men våren är ändå här, på gång. Valborg är en vändpunkt.
Hoppas att du får en fin valborg.

I´ll be at the bonfire tonight. It´s walpurgis night. It means that spring is here.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Vändpunkt

  1. evaalbrektsson skriver:

    Ha en fin valborg Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange