Vägrenarna tinar fram och fjolårsgräs och riktigt spätt gräs tittar fram. Renarna hittar dit. Står i motljuset om morgonen. Allsköns fåglar pickar i sig smågrus och flyger raskt upp när man närmar sig. Renen står lugnt kvar.


Emellanåt köper jag blommor till mig själv. Gärna nejlikor. Tycker mycket om nejlikor, av många olika orsaker. De blommar länge. Står länge. Räcker länge. Vackra färger. Lyser upp mitt rum. Mitt kök. Blommar i mitt kök. Jag vill slå ett slag för nejlikan. Så där ja!


På ateljébordet är det lite stiltje nu. Lite lugnt. Bilder vilar. Några väntar förgäves. Andra väntar bara lite. Några får en fortsättning. Några har mött vägs ände. Allt går i perioder, i cykler. Bildskapandet gör så. Nu har det lite paus. Kanske inte så lång. Vem vet. Vi får se.

A reindeer. I meet him and his friends in the morning when I´m off to work. Carnations. Love them. On my studio table there´s not a lot going on right now. Quite calm. Life in general is quite calm.
/Madde

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.