Estetik och skönhet. Att ha det som ledord, som guide i livet är inte helt fel. Att ordna för sig så att det är vackert runt omkring, att det är skönt och så som man mår bra av gör nog livet lite enklare och en hel del roligare. Att trivas där man är. Att också tänka så när man talar. Att tänka innan man talar, gör också livet en aning bättre. Att känna tillfredsställelse med att jag varit vänlig, att jag varit artig, att jag visat mina goda sidor. Ingen, inte minst en själv, blir lycklig av att dissa andra. Gå skönt, tala skönt, ät skönt, dansa skönt, lev skönt. Tekunskap på en söndag.

Walk beautifully, talk beautifully, live beautifully. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.