Meningen med livet handlar om att kommunicera kärlek. På alla möjliga plan. Först då tror jag att livet kan få mening. Först då kan man känna meningsfullhet. Att kommunicera kärlek kan man göra på alla möjliga plan, nivåer och sätt. Kanske är det då du hejar på den där grannen du aldrig hejat på. Dagen då du ger kassören den där komplimangen som du bär inom dig. Dagen då du ler mot den som du får ögonkontakt med. Dagen då du vinkar åt någon som ser ut att behöva en vink, en kram till den som behöver en kram. Kärlek handlar om respekt. Kärlek handlar om tid. Kärlek handlar om att lyssna mer än att prata. Kärlek handlar om att vara du, dig själv och visa det.
Tekunskap på en söndag.

The essence of love is to communicate love. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.