Min kära bästa vän Karin fyllde år förra veckan och eftersom hon är en kvinna i sina bästa år så blev presenten en upplevelse – en upplevelse och en “dragon book” som födelsedagskort. Jag vet inget svenskt namn på den vikta och limmade boken/kortet. Jag vet bara att den heter dragon book (klicka på länken så kommer du till en insstruktion) på engelska. Har någon ett svenskt namn på boken får ni gärna berätta det för mig. Hur som helst är det en fiffig vikning, i mitt fall av tre papper (går att göra med fem eller sju också), som blir ett litet paket, med vackra band om man önskar.


Jag använde en tapet som omslagspapper, cerise sidenband och tre blommönstrade papper. När jag vikt och limmat ihop hela boken dekorerade jag med tapetbitar också på insidan, så att mönstren skulle komma igen och så målade jag det hela med akvarellfärger. Sedan skrev jag min födelsedagshälsning och klistrade fast en flyer till själva presenten – en temamiddag på italiensk restaurang. Det blev lyckat och min kamrat blev glad. Så då är jag glad. Nu ser vi båda fram emot middagen som går av stapeln till helgen.I made a dragon book for a birthday card to one of my best friends.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange